GeoWILD MAK
www.geowildmak.com.mk
    

Nova MS 50
Најнов производ

Leica Nova MS5o MultiStation
Направете вистинска одлука.
Leica Nova серија
Ова е единствено техничко решение во светот во кое што се содржани ласерско скенирање, високо прецизна тотална станица, интегрирана камера и GNSS позиционирање во еден инструмент.

повеќе

GS08 s
Посебно издвојуваме

Leica Viva GS08 NetRover

Дали почнувате нов бизнис? Дали сте размислувале да преминете кон GNSS мерења? Тогаш Leica Viva GS08 NetRover е геодетскиот систем кој Ви е потребен.

повеќе .pdf go to

Новости a

5 Години GeoWILD MAK
19 Ноември 2010, успешно реализирани проекти, новитети од Leica Geosystems AG, презентација во хотел Карпош Скопје...
GWM

повеќе a

Проекти a

МОНИТОРИНГ - Саат Кула, Прилеп

MKD

Следете ги во реално време наклоните на Саат Кулата ...

повеќе a

Нови производи

Leica ScanStation P20ScanStation

Ново ниво на сестраност и брзина во ласерското скенирање на терен од Laser Scanners Leica.

повеќе

Нови производи a

Leica ADS80 Airborne Digital SensorADS80
Новиот Leica ADS80 e супериорен во снимање од воздух. Развиен во согласност со најсовремените потреби...

повеќе a

Нови производи

Leica FlexLine plusFlexLine

Новата генерација на Тотални Станици Leica TS02/06/09 за почетници или професионалци кои бараат флексибилност и перформанси.Прилагодено за Вас...

повеќе .pdf go to

Нови производи а

Leica Machine Control

Leica Geosystems развива и нуди системи за автоматизација и контрола на машини во сите процеси на градежништво и индустрија ...

повеќе а

Нови производи

Leica TM/TS 30TM_TS

Живееме во динамичен свет.Зградите и браните слегнуваат, мостовите вибрираат ... TM30 Monitoring сензори... делот од секундата е важен ..

повеќе .pdf

Нови производи а

Leica Monitoring SystemsGeoMos monitoring

Што и да е цел на Вашиот мониторинг, Leica Geosystems нуди вистинско решение ...

повеќе а

Нови производи
DISTO D5

Leica DISTO™ D810

НОВО - дигитален дурбин со дисплеј на допир плус многу вградени функции - едноставно совршено ...

повеќе за DISTO

Нови производи а

Leica GIS/CAD Zeno

Најново во областа на GIS. Leica Zeno...дизајниран за високо прецизно real-time картирање и post-processing...

повеќе а

Leica обезбедува решенија и системи за позиционирање, премер, мапирање, навигација, метрологија (индустриски мерења), управување со машини, катастар, градежништво, фотограметрија, рударство и инженерство, обработка на слики за далечинска детекција, метрологија и други геодетски и мерни апликации. Мерни системи вклучувајки високопрецизни GPS, тотални станици, теодолити, нивелири, GIS, софтвер, аеро камери, рачни мерни уреди (DISTO™должиномери) и 3D ласерско скенирање.
designed by webpartner © GeoWILD MAK 2015
Следете ги новитетите од Leica Geosystems на социјалните мрежи
twitter
YouTube
facebook